U sklopu projekta „Veselo, veselo seniori“, a u organizaciji Lag Zagorje – Sutla i Crvenog Križa Pregrada, u Humu na Sutli dana 14.10.2021. godine obilježen je Međunarodni dan starijih osoba, odnosno Dan baka i djedova…

Na izložbi radova i prigodnom programu na prostoru Restorana Iva okupili su se sudionici projekta, bake i djedove, vrtićka djeca i predškolci, te učenici Osnovne škole Hum na Sutli koji su sudjelovali u Natječaju za literarne i likovne radove.
Program je započeo uvodnim obraćanjem Načelnika Općine Hum na Sutli Zvonka Jutriše – partnera na projektu i voditeljice projekta, a nakon toga nastavljen je uz dječju recitaciju te izložbu radova.
Potom je uslijedila dodjela priznanja i poklona za najbolje radove te zahvalnica svim sudionicima natječaja.

Priznanja i nagrade, nakon provedenog ocjenjivanja od strane povjerenstva, za najbolji likovni rad dobili su Iva Vuk iz Dječjeg vrtića “Balončica” te Marina Burek iz 4. razreda Područne škole Prišlin, a u kategoriji literarnih radova najboljim je proglašen rad “Dedekova hiža” Lucije Pavić, učenice 8. razreda Osnovne škole Viktora Kovačića.

Za vrijeme trajanja programa naše volonterke iz Patronažne službe Krapinsko- zagorske županije svim zainteresiranim posjetiteljima, bile su na raspolaganju za mjerenje tlaka i šećera u krvi.

Zahvaljujemo svim odgajateljicama, učiteljicama i profesoricama, ravnateljicama dječjeg vrtića i osnovne škole što su usmjerile djecu i učenike te tako pomogle provedbi ove aktivnosti i mnogobrojnim odličnim radovima koji su pristigli na natječaj. Također, zahvaljujemo svim parterima na projektu, sudionicima projekta i sugrađanima na dolasku.

Više slika pogledajte na poveznici.