Nakon kratke i teške bolesti prestalo je kucati srce našeg dugogodišnjeg darivatelja krvi gospodina Željka Antonića. Na akciji darivanja krvi 13. siječnja 2021. godine ostvario je 62 darivanje. U mlađim danima ušao je u veliku obitelj dobrovoljnih davatelja krvi, te se od tada redovno odazivao akcijama darivanja u organizaciji Crvenog križa i Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu.
Za svoju humanost i nesebičnost, kao i značajni doprinos razvoju i animaciji dobrovoljnog davalaštva krvi u svojoj radnoj sredini gospodinu Željku dodijeljena su priznanja Hrvatskog Crvenog križa za jubilarna darivanja, a posljednje priznanje za 50 darivanje dodijeljeno je 2017. godine na svečanosti u Društvu Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije.
Gospodinu Željku zahvaljujemo na plemenitosti i humanosti koju je iskazivao darivanjem krvi, te time pomogao u izlječenju mnogih bolesnika, spasio mnoge živote, te vratio osmijeh na lice mnogim obiteljima, čime će nam zauvijek ostati u lijepom sjećanju. Neka počiva u miru Božjem, a njegova duša nađe spokoj u Rajskim visinama.
Obitelji i prijateljima izražavamo iskrenu sućut.