Dana 07.03.2020. godine u organizaciji GDCK Pregrada održano je gradsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa. Domaćin natjecanja bila je Osnovna škola Janka Leskovara Pregrada.
U kategoriji podmlatka natjecale su se slijedeće ekipe: ekipa Osnovne škole Desinić pod vodstvom mentorice Josipe Ljubić, ekipa Osnovne škole Hum na Sutli, pod vodstvom mentorice Grozdane Drašković i ekipa Osnovne škole Pregrada, pod vodstvom mentorice Nikoline Ljubić. U kategoriji mladeži natjecale su se 2 ekipe iz Srednje škole Pregrada pod vodstvom mentora Ivice Matejaša i Maria Samboleca.
Sve ekipe bile su veoma uspješne u znanjima iz prve pomoći i pokretu Crvenog križa, kao i u praktičnim vještinama pružanja prve pomoći, a prvo mjesto u kategoriji podmlatka pripalo je ekipi Osnovne škole Pregrada. Prvo mjesto u kategoriji mladeži osvojila je ekipa broj I Srednje škole Pregrada i one će se natjecati na Međužupanijskom natjecanju mladih HCK u Čakovcu.
GDCK Pregrada zahvaljuje svim članovima ekipa i mentorima na njihovom trudu, znanju i slobodnom vremenu, kojeg su uložili. Zahvalu upućujemo domaćinu natjecanja, svim volonterima , manekenima, sucima i članovima Komisija, koji su odvojili svoje vrijeme da bi se moglo uspješno provesti natjecanje mladih HCK.